Naslovnica arrow Restoran
Restoran PDF Ispis E-mail

restoran7.jpg - 85.24 KB

Obitelj Zorica preko četrdeset godina bavi se ugostiteljstvom u početku je to bila gostionica koja je tada uz tadašnju glavnu cestu prema Zagrebu današnju D-1  pružala usluge raznim gostima ,raznim znanim i neznanim gostima.

Devedesetih godina objekt se preuređuje i otvara se sjajan restoran sa oko sto sjedećih mjesta te u sklopu restorana velika sala u kojoj se organiziraju svadbe,ručkovi razni banketi i druge svečanosti za oko tristo ljudi te cafe bar Danby i jedanaest apartmana sa oko 26 spavaćih kreveta opremljenih WC-om,TV-om i klimom.
Uz sve sadržaje obitelj Zorica posjeduje u rodnim Hrvacama veliki ranč na kojem gosti mogu razgledati razne životinje kao i jahati na konjima a oni najmanji i na poni konjima.Tu su i dva zjoga za balote,idealno mjesto za odmor i rekreaciju u srcu Dalmatinske zagore.Objekt se nalazi na 4 km od Sinja,30 km od Splita na par kilometara od rijeke Cetine,planina Dinare,Svilaje i Kamešnice.

Veliki prostor za parking ugodna atmosfera bogata ponuda domaćih specijaleta i ugodna posluga preporuka su da je to pravo mjesto za vas .

 restoran4.jpg - 109.31 KB restoran6.jpg - 68.22 KB

 peka2.jpg - 80.18 KB

  restoran7.jpg - 85.24 KB restoran8.jpg - 118.71 KB