Naslovnica arrow Novosti
Novosti
Denisu Gugiću 292.Bara PDF Ispis E-mail
Denis Gugić pobjednik je 292.Bare nakon pripetavanja sa alkarom Antom Poljakom nakon što su odojica skupili po osam punata nakon treće trke,u pripetavanju Poljak je pogodio u jedan a Gugić u dva te osvojio Baru.Ivo Zorica nakon prve dvije pet u trećoj u jedan konačno šest punata,danas je pak natjecanje za 292.Čoju.
 
Počinju 292. Alkarska nadmetanja PDF Ispis E-mail
Prva nedjelja u kolovozu u Sinju je rezervirana za Sinjsku Alku tako i ove godine na 05.08 u 17,00 sati otpočet će 292. Sinjska alka. Danas pak jedna od dvije generalne probe natjecanje za Baru ( petak ) dok je sutra natjecanje za 292.Čoju ( subota ). Na ovogodišnjim Alkarskim svečanostima kao alkar kopljanik nastupit će Ivo Zorica inače zamjenik alaj-čauša Tonća Bešlića dok će u alkarskoj povorci kao pratitelj barjaka sudjelovati Ante Zorica. 
 
Carmondu 15.Slovački Derby PDF Ispis E-mail
Carmond (E.Pedroza) vlasništvo Stall Amboss iz Njemačke pobjednik je 15.Slovačkog Derbya održanog 22.07.2007 ( nedjelja) na hipodromu u Bratislavi.U velikom finišu za malo je kratak ostao veliki favorit i domaća uzdanica Proud Boris ( R.Juracek ) dok je treće mjesto zauzelo grlo Ganderas ( A.Goritz ) iz Česke.
 
Silver Staru BiH-a a Paragrafu Srpski Derby PDF Ispis E-mail

Još dva Derbya u regiji su dobili svoje pobjednike,14.07.2007(subota) u Sarajevu u BiH-a Derbyu slavilo je grlo Silver Star ( S.Glogovac ) iz Sarajeva ispred Schirak-z ( J.Havlik ) iz Varaždina dok je 15.07.2007 ( nedjelja ) u 85.Srpskom Derbyu slavilo grlo Paragraf ( M.Jovanović ) iz Ergele Bečej ispred favoriziranog Princa Surčinskog ( Đ.Perović ) inače pobjednika Hrvatskog Derbya.

 
Saldenzaru 85.Magyar Derby PDF Ispis E-mail
Saldenzar (GER) sa jockeyom P.Krowickim pobjednik je 85.Magyar Derbya održanog 08.07.2007 na Kinchem parku u Budimpešti.U odličnoj utrci pred oko 10 tisuća ljudi šesnaest grla je krenulo u lov za utrku godine na kraju ipak favorit Saldenzar (GER) sa vremenom 2.29.30 (2400m) stiže za malo ispred I have a dream (GER) kojeg je jahao S.Georgiev i Tangera (POL) sa J.Linekom u sedlu.
 
Princu Surčinskom Hrvatski Derby PDF Ispis E-mail
Princ Surčinski ( Đ.Perović ) slavio je u Hrvatskom Derbyu za dužinu ispred Meli ( J.Palik ) i tako odnio veliku pobjedu . U izjednačenoj utrci nekoliko grla najači u finišu bio je Princ koji je tako ostvario već treću pobjedu u Hrvatskoj. Po lijepom vremenu na Zagrebačkom hipodromu nastupala su i dva grla G.K.Vreba na 1400m Kulscar je stigao osmi dok je na 2200m Harry ( A.Šašić ) stigao treći.
 
Hrvatski galopski Derby PDF Ispis E-mail
U subotu ( 30.06.2007 ) na Zagrebačkom hipodromu u sklopu Međunarodnih galopskih utrka na programu je Hrvatski galopski Derby , upisano je osam grla od toga šest hrvatskih vlasnika jedno grlo iz BiH-a te grlo Princ Surčinski iz Srbije koji je i najveći favorit ovog Derbya.Na programu su još četiri galopske utrke a galoperi G.K.Vreba Hrvace nastupaju na 1400m ( Kulscar ) te na 2200m ( Harry ).
 
Proud Borisu Austrian Derby,Piccolo Fiore uspavan PDF Ispis E-mail

Proud Boris ( R.Juracek ) trogodišnji konj iz Slovačke pobjednik je 9.MAGNA Austrian Derbya (2200m)nagradnog fonda 120000 eura .Vjerovatno najači Derby u regiji otišao je u ruke Proud Borisu nakon sjajnog finiša u kojem je pobjedio Saldenzara ( P.Krowicki ) iz Mađarske.Iz Zagreba pak loša vijest Piccolo Fiore sjajno trogodišnje grlo G.K.Zagreb i jedan od najvećih favorita Hrvatskog Derbya uspavan je nakon teške povrede u treningu.

 
Asta la Luce utišala Sarajevo PDF Ispis E-mail

 

Pobjednička momčad

Sjajnim finišem Asta la Luce ( A.Šašić ) kobila G.K.Vreba Hrvace osvojila je glavnu utrku dana ( 2000m) Međunarodnih galopskih utrka u Sarajevu.U odličnoj utrci nakon što je cijelu utrku bila dosta daleko od vodeće pozicije sjajno je finiširala Asta la Luce i pretekla domaću uzdanicu Imperatora. U ostalim utrkama na 1100m za dvogodce slavilo je grlo Golden Card ( I.Moskov ),u utrci na 1600m slavila Premiera Song ( S.Trbojević) Harry iz G.K.Vreba peti dok je u utrci na 2000m za trogodce slavio Tiket ( A.Šašić) ispred Amarene ( T.Šešok-Grdak )  iz Sinja vlasništvo G.K.Blaškan&Ringo.

Opširnije...
 
Utrke u Sarajevu PDF Ispis E-mail
Sutra 16.06.2007( subota ) na hipodromu Butmir u Sarajevu održavaju se međunarodne galopske utrke ,na programu su četiri galopske utrke a utrka dana je na 2000m.G.K.Vreba nastupat će sa dva grla Harry na 1600m a Asta la Luce u utrci dana na 2000m oba grla jahat će A.Šašić.
 
Mely osvojila Trial Stakes PDF Ispis E-mail

Mely (Jiri Palik) trogodišnja nova uzdanica G.K.Galop iz Zagreba osvojila je prvu klasnu utrku godine Trial Stakes (1600m) na Zagrebačkom hipodromu.U sjajnom finišu za pola dužine konja pretekla je Robin Hooda te tako u prvoj utrci u Hrvatskoj ubilježila pobjedu.Inače na programu su bile još četiri galopske utrke u utrci dvogodaca pobjeda je otišla u Sinj grlu Iron Ira (Đorđe Perović),na 1400m slavilo je grlo Red Flower (Đorđe Perović) na 1800m slavilo je grlo Premiera Song ( Saša Trbojević) nakon disk.grla Anakron zbog nepravilnog starta te na 2000m sjajno grlo Će Gile ( Đorđe Perović).Tri konja G.K.Vreba su trčala na 1800m Szepsegem ( Aca Šašić) je stigla peta dok je na 2000m Asta la Luce ( Aca Šašić) stigla treća a Harry ( Zlatko Omeragić) peti.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 89 - 99 od 115