Naslovnica arrow Novosti
Novosti
Grand Prix Proud Borisu PDF Ispis E-mail
Ovaj tjedan za kraj sezone ponudio nam je nekoliko sjajnih utrka pa je tako u Beču održan Grand Prix za najbolje konje regije a slavilo je slovačko grlo Proud Boris ( B.Clos ) za milimetar ispred Hipolinera ( A.Turgaev ) i Saldenzara ( Z.Šmida ) inače najboljeg grla Mađarske ove godine,doista sjajna utrka sa tri grla u istom vremenu 2,20 na 2200m.Istodobno u susjednoj Srbiji u Beogradu i Šapcu je utrkama tih gradova praktički zatvorena sezona,u Beogradu je Ce Gile ( A.Šašić ) imao priliku po treći put osvojiti ovaj trofej ali ga je iznenadio pobjednik Derbya Paragraf ( M.Jovanović ) i uništio mu priliku da se izjednači sa Atlanticom koji je jedini slavio triput,u Šapcu je slavio ipak najbolji trogodac godine sjajni Princ Surčinski ( Đ.Perović ) ispred favoriziranog Gallarda ( Ž.Ilić ). 
 
Hrvatski St.Leger Classicu PDF Ispis E-mail
Slovensko grlo Classico ( Đ.Perović ) pobjednik je utrke dana na Zagrebačkom hipodromu,po lošem vremenu i teškim uvjetima slavio je ispred Flach Back ( L.Kasal ). U ostalim utrkama nastupila su i dva grla G.K.Vreba na 1400m Harry je osvojio šesto mjesto dok je slavila Aranysarga ( S.Georgiev ) a na 2000m Asta la Luce je stigla četvrta a slavila je Parsifleur ( S.Georgiev ). Sutradan dakle 07.10.2007 održana su i dva St. Leger ( 2800m ) u susjedstvu tako je u Budimpešti slavio sjajni Saldenzar ( Z.Šmida ) a u Beogradu Princ Surčinski ( Đ.Perović ). 
 
Zagreb zatvara sezonu u subotu PDF Ispis E-mail
U subotu 06.10.2007 na hipodromu Zagreb će se izgleda spustiti zastor na galopsku sezonu u Hrvatskoj za ovu godinu,pošto će G.K.Blaškan&Ringo najvjerovatnije otkazat trkaći dan zakazan za 21.10.2007.Dakle subota osmi trkaći dan na programu je pet galopskih utrka i to za arapske konje na 1200m,na 1400m za dvogodce također 1400m za tri god. i starije konje na 2000m također za tri god. i starije konje te St Leger za trogodce na 2800m . Naš klub će nastupiti sa dva grla Harryem na 1400m te Asta la Luce na 2000m oba grla će jahati A.Šašić.
 
Ce Giletu Srpski memorijal PDF Ispis E-mail

Ce Gile ( A.Šašić ) sjajno 6.g. grlo nakon nedavne pobjede u Kinchem Diju u Budimpešti nastavlja dokazivati svoju vrijednost ovaj put u Srbiji pobjedom u Memorijalu Kralja Aleksandra 2400m sa vremenom 2.36,7 ispred Kaisera ( S.Glogovac ) i Princa Surčinskog ( Đ.Perović ). Još jednom je potvrdio mišljenje većine ljubitelja galopera da je to trenutno najbolji konj na Balkanu.Čestitamo također A.Šašiću inače đokeyu G.K.Vrebe Hrvace.

 
Asta la Luce osvojila Sinj PDF Ispis E-mail

 Pobjednica trke dana na 2400m

Asta la Luce ( A.Šašić ) iz G.K.Vreba Hrvace slavila je u utrci Grada Sinja ( 2400m) glavnoj utrci dana u sklopu Međunarodnih galopske priredbe koju je na hipodromu u Sinju odlično organizirao K.K.Alkar Sinj.Crna ljubimica obitelji Zorica slavila je ispred Petersburga ( T.Vujković ) i Kalcit ( S.Georgiev ).Oko pet tisuća ljudi uživalo je pored ove u još četiri galopske utrke donosimo vam rezultate.

Opširnije...
 
Utrke u Sinju,doping afera trese PDF Ispis E-mail
U nedjelju 16.09.2007 na hipodromu u Sinju K.K.Alkar organizira Međunarodne galopske utrke na kojima će u pet utrka nastupiti tridesetak galopera.Uvertira u utrke svakako je pozitivan doping test za grla Roxolina ( G.K.Mustang ) te Magambo ( G.K.Blaškan&Ringo ) koji su trčali u Polači 18.08.2007. Grla su suspendirana kao i treneri a ova afera će svakako podgrijati atmosferu na Gradskom hipodromu u Sinju u nedjelju.
 
Magambu Alijin memorijal PDF Ispis E-mail
U Sinj je otišao 4.Memorijal Alije Izetbegovića održan u Bihaću 01.09.2007,sjajni Magambo ( S.Georgiev ) vlasništvo G.K.Blaškan&Ringo nadmoćno je potukao konkurenciju i odnosi pobjedu u Sinj.Na drugo mjesto se plasiralo domaće grlo Premiera Song ( T.Vujković ), treće mjesto ide u Sarajevo za Arabelu ( S.Đurić ) dok je četvrto mjesto osvojila Asta la Luce ( A.Šašić ) iz G.K.Vreba Hrvace, startalo je ukupno deset grla. 
 
Memorijal Alije Izetbegovića u Bihaću PDF Ispis E-mail
U subotu se u Bihaću održavaju Međunarodne galopske utrke u sklopu kojih je 4.Memorijal Alije Izetbegovića centralna utrka trkaćeg dana,utrka na 2400m dvanaest upisanih grla između ostalih i Asta la Luce iz G.K.Vreba Hrvace koju će jahati Z.Omeragić.Na rasporedu su još utrke na 2000m i 1400m za tri godine i starije konje te utrka na 1200m za dvogodce.
 
Magambo debitirao pobjedom PDF Ispis E-mail
Magambo ( S.Georgiev ) novo grlo u štali G.K.Blaškan&Ringo slavilo je u glavnoj utrci 10.Međunarodnih utrka u Polači,u utrci na 2400m na drugo mjesto se plasirala Asta la Luce ( A.Šašić ) iz G.K.Vreba Hrvace dok je treće mjesto pripalo Petersburgu ( D.Kamberović ) iz Zagreba .Sjajna organizacija i preko tri tisuće posjetitelja svjedočili su odličnim utrkama.Sljedeći trkaći dan u Hrvatskoj je zakazan za 16.09.2007 ( nedjelja ) u organizaciji K.K.Alkar.   
 
Harry slavio u Livnu PDF Ispis E-mail
Harry ( Z.Omeragić) iz G.K.Vreba Hrvace pobjednik je trke dana na galopskim utrkama koje su se održale u Livnu,na utrci dužine 2200m Harry je poveo otpočetka utrke i odoljevao napadima Arabele ( S.Đurić ) te izdržao sve napade i ispred Arabele prvi ušao u cilj.Sezona galopskih utrka u Hrvatskoj se nastavlja 18.08.2007 na hipodromu u Polači.
 
Radanović slavodobitnik,Hrgoviću Čoja PDF Ispis E-mail
Tino Radanović slavodobitnik je 292.Sinjske Alke nakon tri trke stekao je šest punata što mu je bilo dovoljno da ponese titulu slavodobitnika,jahao je na grlu Derby.Dan prije Alke na nadmetanju za 292.Čoju slavio je Andrija Hrgović nakon pripetavanja sa alkarom Dušanom Ivandićem oba su imala po sedam punata nakon tri trke u pripetama Ivandić u jedan pogađa a Hrgović u dva i odnosi 292. Čoju.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 78 - 88 od 115