Naslovnica arrow Novosti
Novosti
Belamyu Trial Stakes PDF Ispis E-mail
Belamy trogodac u vlasništvu Blaža Šepčeka iz Sinja  upisao je treću pobjedu u sezoni slaveći u prvoj klasnoj utrci za trogodce Trial Stakesu( 1600m ) na Hipodromu Zagreb.Pored ove utrke održane su još tri utrke na 2000m slavila je Rubinia Bože Vidovića na 1400m Sophora iz Zagreba dok je u utrci konja od dvije godine slavila Mahamaja iz Varaždina.Po kišovitom vremenu priredbu je pratilo oko tisuću gledatelja.Kompletne rezultate pogledajte na www.hrgs.hr
 
Clasiccu 3.Memorijal PDF Ispis E-mail
Classico 4.g. staro grlo Jerka Šimleše iz Sinja pobjednik je 3.Memorijala Dr.Franjo Tuđman održanog 17.05.2008 na Hipodromu Sinj u organizaciji G.K.Mustang.U ostale tri utrke na 1200m slavilo je grlo Zeus ( S.Trbojević) na 1600m u utrci za trogodce slavio je Bel Amy ( S.Georgiev ) dok je u utrci na 1800m slavio Aragon ( Đ.Suleymanov ).Utrke je pratilo oko pet tisuća gledatelja .
 
Ratalmo slavio,Magambu utrka dana PDF Ispis E-mail

 Ratalmo ( kum i ivo )

Ratalmo 6g.donio je svom klubu prvu pobjedu sezone sjajnom utrkom na 1600m te nagovjestio da se vraća u staru formu.Inače po krasnom vremenu i pred oko četiri tisuće ljudi na Hipodromu Sinj održane su 12.Međunarodne galopske utrke u organizaciji G.K.Vreba koji se još jednom pokazao kao odličan organizator.U utrci dana na 1800m slavilo je grlo Magambo ( Đ.Suleymanov ) iz G.K.Blaškan čije je drugo grlo Belamy slavilo na 1700m za trogodce ispred Ivana Namunjenog iz G.K.Vreba,na 1400m slavilo je grlo Don Alkaro.Na 1800m nastupila je i Asta la Luce koja je stigla četvrta,nju kao i Ratalma i Ivana jahao je A.Šašić.G.K.Vreba se još jednom zahvaljuje svim pokroviteljima,sponzorima,donatorima te svim onima koji su pomogli u organizaciji ove sjajne priredbe!!!

 
Starta sezona u Sinju PDF Ispis E-mail

Galopska sezona nastavlja se drugim trkaćim danom na Hipodromu u Sinju.Galopski klub Vreba Hrvace tako po 12.put organizira  Međunarodne galopske utrke.Na programu su četiri utrke ukupno je upisano 26 grla,na 1400m utrka za 3 god. i star. na 1600m 4 god. i star.,na 1700m za trogodce te 1800m utrka dana za 4 god. i star..Za G.K.Vreba nastupaju Ratalmo ( 1600m ),Ivan Namunjeni ( 1700m )te Asta la Luce ( 1800m ).Uz organizatora suorganizator je HGS pokrovitelji su Općina Hrvace,Županija Splitsko-Dalmatinska te Grad Sinj.Svim natjecateljima želimo puno uspjeha a posjetiteljima da uživaju u nedjelju od 15 sati na Hipodromu Sinj.

 
Curlin osvojio Dubai World Cup PDF Ispis E-mail
Sjajno američko grlo Curlin ( R.Albarado ) sa vremenom 2:00,15 i čak pet dužina prednosti slavilo je u najprestižnijoj utrci na svijetu Dubai World Cup G1 $6M 2000m 4+g. naravno na pijesku.
 
Napolyu otvaranje sezone PDF Ispis E-mail
Na blatnjavom i kišnom Zagrebačkom hipodromu otvorena je galopska sezona,u jako teškim uvjetima kako za grla tako i za oko 500 posjetilaca održane su četiri galopske utrke.U utrci dana na 1600m slavilo je grlo Napoly M&S Racing Teama iz Ivanca sa J.Linekom u sedlu ispred Magamba (S.Georgiev) G.K.Blaškan i Asta la Luce (A.Šašić) iz G.K.Vreba.U utrci na 1200m slavilo je grlo Don Alkaro (S.Georgiev) Josipa Bilanđića iz Sinja,na 1400m u utrci za trogodna grla slavilo je grlo Nazim (J.Linek) Hakije Gurdića iz Mađarske dok je u utrci na 1800m slavila Roxolina (T.Vujković) iz G.K.Mustang.Osim Asta la Luce boje G.K.Vreba branili su i Ivan Namunjeni na 1400m petim mjestom i Ratalmo na 1800m sedmim mjestom.Kompletne rezultate možete pogledati na stranici www.hrgs.hr .    
 
Otvaranje sezone u Zagrebu PDF Ispis E-mail

  Prvi start u modrom dresu Ivana Namunjenog

Na Uskršnji ponedjeljak kao i svake godine u Zagrebu se otvara galopska sezona,u četri utrke upisano je ukupno 28 grla iz Hrvatske,Mađarske te iz BiH-a.Da nas čekaju velike utrke i sjajna atmosfera potvrđuju sve odreda klasna grla upisana u utrke pa izdvajamo Magamba,Napolya,Ratalma,Aranysargu,Rubiniu,Nazima,Parisfleur,Asta la Luce i druge a za navijače G.K.Vreba Hrvace svakako je zanimljiv prvi nastup Ivana Namunjenoga ( na slici ) u modrom dresu.Osim njega koji nastupa na 1400m na 1600m starta Asta la Luce dok Ratalmo nastupa na 1800m.Jaka postava G.K.Vreba  vjerujemo u odličan rezultat.Kompletan upis možete pogledat na www.hrgs.hr .Dakle u ponedjeljak svi za Zagreb!!!

 
Nova uprava HGS-a PDF Ispis E-mail
Na izvarednoj skupštini HGS-a 23.02.2008 u Gospiću izabrano je novo vodstvo saveza.Razlog ovakvom epilogu bila je ostavka bivšeg predsjednika gosp. Stjepan Fiolić . Za novog predsjednika izabran je gosp. Olivio Discordia iz Zadra a za članove izvršnog odbora izabrani su Božo Tartaro,Mladen Rihtarić,Branko Zorica,Radoslav Bobanović,Damir Dragaš i Mišo Mraović. Na skupštini je i donesen novi kalendar natjecanja za ovu godinu koji ima čak 14 trkaćih dana a sezona starta na hipodromu u Zagrebu 24.03.2008.
 
Nova godina novo grlo PDF Ispis E-mail
Po novoj godini novo je i grlo pojačalo štalu G.K.Vreba, riječ je o tri godine starom grlu Ivan Namunjeni ( Indira-Kenej ) uzgojenom u Šapcu gdje će i ostati trenirati do početka sezone pod palicom A.Šašića inače prvog jockeya G.K.Vreba.U suprotnom pravcu je otišao Harry iz naše štale,također je štalu G.K.Vreba napustio Pairot a Szsepsegem je povučena u rasplod.U treningu za ovu sezonu su dakle Ivan Namunjeni,Ratalmo i konj godine 2007. Asta la Luce. 
 
ČESTIT BOŽIĆ I SRETNA NOVA 2008 GODINA PDF Ispis E-mail
Čestit Božić i Sretna Nova 2008 svim prijateljima,poslovnim partnerima,ljubiteljima galopskog sporta te dragim gostima želi  Galopski klub Vreba,Restoran Vreba,Cafe-bar Danby te cjelokupna obitelj Zorica!!!
 
Osvrt na galopsku 2007.g. PDF Ispis E-mail
Jesen je polako ušetala u naše štale utihnuo je galop još jedna galopska sezona je završila.Netko je zadovoljan netko nije no ipak bilo je dosta događaja koji će se prepričavati,vlasnici će zbrajati račune,konji će odmarati tržište će živnuti i svima će u mislima već biti nova sezona.No ipak vratimo se malo na ovu godinu osam trkaćih dana u Hrvatskoj i nije loše u odnosu na prošle sezone,puno uzbuđenja,puno gledatelja,odlični konji te napokon kalendar u ožujku sezona je počela kad treba popravila se organizacija.Međutim moramo i spomenuti lošije strane sezone problemi sa upisom sa handicapom sa dopingom svakako su stvari koje treba dogodine popraviti.Kad govorimo o samim utrkama sezonu možemo podijeliti u dva dijela,prvi u kojem su vladali konji iz Srbije Šakira Boma i Princ Surčinski te drugi dio koji je obilježila doping afera.     
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 67 - 77 od 115